TEV Umut Takımı

Merhabalar,

"Her adımda bir umut, her adımda bir gelecek var" diyerek yola çıktığımız bir girişimimizi sizlerle paylaşmak istiyor ve sizi bizi desteklemeye davet ediyoruz.  15 Kasım 2015 Pazar günü İstanbul 'da gerçekleşecek olan 37. İstanbul Maratonu 'nda Türk Eğitim Vakfı (TEV) “Aslı Nemutlu Burs Fonu” na bağış yapılması için koşacağız.  http://www.istanbulmarathon.org/tr

TEV, çağdaş Türkiye idealine ve insanlığın gelişmesine katkı sağlamak amacı ile bugüne kadar yurt içinde 217.500, yurt dışında 1.590 burs vererek gençlerimizin geleceğine umut oldu ve olmaya da devam ediyor.

Her yıl ülkemizde yapılmakta olan yardımseverlik koşusunda TEV ilk kez yer alacak. Biz de onları bu ilk senelerinde yalnız bırakmadık ve genç bir arkadaşımın yaşamında fark yaratabilmek için "TEV Umut Takımı'na" katıldık. TEV ile "Bu Adımda Umut Var" dedik, el ele verdik ve işte başlıyoruz. http://www.tev.org.tr/TEV/detay/TEV-Umut-Takiminda-Yerinizi-Alin/20/2098/0

Sizler de beni veya bizi destekleyip dilediğiniz miktarda yapacağınız bağışlarla daha da büyük bir fark yaratmamızı sağlayabilirsiniz.

Topladığımız bağışlar TEV bünyesinde bir burs fonunda toplanıp gençlerin eğitimine destek olmak üzere değerlendirilecek.

Haydi, benimle veya bizimle birlikte, gençlerimizin hayatlarına dokunun, onlara umut, geleceğe ışık olun, hep birlikte güzel bir başarıya imza atalım.

Teşekkür ederiz.

KOŞUCULAR:

MUSTAFA ORUÇOĞLU        pknk.orucoglu@hotmail.com
HANDAN OKUTAN                 handan.okutan@hotmail.com
YAVUZ ÇAĞATAY                   ycagatay@superonlıne.com
NEVİN EKŞİ                             eksi_nevin@yahoo.com
NİHAT ALTINBAŞ                 nihataltinbas@hotmail.com

TEV web sayfası üzerinden bağış için:
https://onlinebagis.tev.org.tr/fon-bagisi tıklayınız → kayıtlı bir fon seçmek istiyorum → Aslı Nemutlu Burs Fonu izleyerek bağışınızı yapabilirsiniz.

Banka Havale / EFT ile bağış için :

Garanti Bankası Mecidiyeköy Şubesi
IBAN:    TR70 0006 2000 1190 0000 0019 70

Yapı Kredi Bankası Esentepe Özel Bankacılık Merkezi
IBAN:    TR51 0006 7010 0000 0045 0625 67

Önemli not: Lütfen bağış yaparken açıklama kısmına Umut / Aslı Nemutlu Burs Fonu / KOŞUCU / BAĞIŞCI adınızı ve soyadınızı yazmayı unutmayınız.

Lise öğrencisi yıllık burs tutarı 1.350 TL (9 ay x 150 TL) , üniversite öğrencisi yıllık burs tutarı 4.050 TL (9 ay x 450 TL)

(En çok bağış toplayan gönüllümüz Ocak ayında Zorlu PSM’de gerçekleşecek Zeki Müren’i Anma konserine çift kişilik davetiye kazanacak. 2. ve 3. gönüllülerimiz ise “İşte Benim Zeki Müren” kitabının sahibi olacaklar.)